actueel
 
Ouverture, feestelijke openingsexpositie

07 oktober '09 t/m 07 november '09



Leo van Velzen, Den Haag, 1946

Verschillende deelopleidingen zoals een jaar Ruud Wachers Academie, Werkschuit Amsterdam, een jaar zaterdagopleiding Rietveld Academie. Exposeert regelmatig in De Waag, Haarlem. In 2009 o.a. exposities in galerie RDH Kunst te Nieuwkoop en De Baak Gallery, Noordwijk. Voorzitter van de Haarlemse kunstenaarsvereniging KZOD.

Rini Brakkee, Amsterdam, 1983

In 2006 afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie Amsterdam, richting Beeldende Kunst.Exposeerde o.a. in de Chiellerie Amsterdam, Galerie Vriend van Bavink Amsterdam en Het Glazen Huis Amsterdam.
Zij had een Bookboxpresentatie en -tentoonstelling in galerie Ton de Boer, fotostudio Flower Fox, Amsterdam en het Musée des Beaux Arts in het Franse Nîmes. De bookboxen zijn aangekocht door zowel het Centre Pompidou als de Bibliothèque Nationale in Parijs

George Kalee, Amsterdam, 1965

Autodidact. Exposeerde eerder o.a. bij Stichting AAP Almere, Galerie De Watervogel in Nederhemert en Galerie De Blauwe Roos in Burum.

Michiel Verweij, Amsterdam, 1978

Studeerde in 2009 af aan de Gerrit Rietveld Academie, richting Beeldende Kunst. Exposeerde eerder o.a. in HVALeeuwenburg Amsterdam en Galerie Vriend van Bavink, Amsterdam.

Marianne Wijermars, Hattemerbroek, 1950

Autodidact. Woont en werkt in Amsterdam Exposeerde eerder in de galeries WG Kunst, Ei en Artcage in Amsterdam en galerie Voor de Bakker in Oosterbeek.

Ana Carvalho, Porto, 1952

Autodidact met aanvullende cursus Digitale Fotografie. Ana exposeerde eerder bij Dienst Pastoraat en Geestelijke Verzorging van VUmc.

Bert Weverling, Den Haag, 1949

Opleiding van docent en beeldend kunstenaar Sander Kletter. Exposeerde o.a. in diens Galerie Beeldkracht in Scheemda in een groepsexpositie, in galerie Westhal Vierwindenhuis, Amsterdam, KGCA Amsterdam, Perspectief Amsterdam, FVB/FCC Brussel, Pastoraat en Geestelijke Verzorging VUmc Amsterdam.